10 корисних порад MyLands

Часто гравці, наслідуючи так звані "корисні" поради, роблять безліч елементарних помилок. Мотивація гравця проста: "ти ніде не написав, що саме так робити не можна". У сьогодняшньому гайді я вирішив не просто розкрити елементарні "секрети" онлайн MyLands  але і перерахувати 10 простих речей, які не можна робити ні в якому разі.

Перше. Ніколи не будуйте міста на сусідніх клітинах - так ви позбудетеся Селищ (кожне Селище в MyLands загальне відразу для чотирьох вузлових клітин). Небажано будувати міста в сусідніх королівствах - так ви позбудетеся переваги при пошуку Руїн (дослідники охоплюватимуть меншу площу). Будуйте міста через 2 королівства від столиці в 3-му. Намагайтеся будувати міста навколо столиці, щоб потім зручніше було здійснювати бойові місії із захищеного центрального міста.

mylands

Друге. Не будуйте міста на чужому террайні, особливо якщо це террайн протилежної фракції. Так, Лицарям (світла фракція) протипоказане будівництво міст в Мертвих землях і Проклятих лісах (темна фракція), і украй небажано будувати міста в Чарівних лісах (світла фракція). Адже побудувавши місто на террайні протилежної фракції, ви практично запрошуєте гравців цієї фракції до себе у гості. У MyLands онлайн вони матимуть бонус +25% в захисті, ви - ні.

mylands ігра

Третє. MyLands онлайн ігра - якщо ви Світлий ельф, не захоплюйтеся будівництвом міст в Лісі - дерево на ринку не занадто жваво продається, а для ваших власних потреб цілком вистачить дерева з Руїн. Якщо ви Темний ельф - тим більше, не будуйте міст в Лісі. Та і в пустелі, заради бонуса до Заліза, не має великого сенсу будувати більше одного міста. Для усіх рас, окрім Лицарів, не має сенсу будувати Золоті міста в Пустелі - бонус від збору золота з вільного населення у вас буде більше, ніж надходження з Торгових крамниць. Вам краще всього будувати Наукові і Золоті міста на рідному террайні. А ось Демонам цілком піде парочка Кам'яних міст.

Намагайтеся знаходити клітини під місто максимального п’ятого рівня. Якщо ви збираєтеся побудувати місто під здобич ресурсу (Злаків, Каменю або Заліза), можна будувати і четверті рівні. Аби ресурсів було більше (3-4 Залізо, 6-8 Злаків, і 8-12 Каменю в Селищах). Будуйте ресурсні міста тільки на бонусному террайні.

Четверте. В ігрі онлайн MyLands ніколи не беріть зайві бонусні війська. Перш ніж узяти військо, обов'язково вивчить відповідну "військову" науку до максимального третього рівня.

mylands онлайн

П’яте. Ніколи не розділяйте свою армію і не залишайте в містах маленькі гарнізони. Це не більше ніж запрошення гравцям протилежної фракції набити на вас фракційний рейтинг.

ігра mylands онлайн

Шосте. Не залишайте свої міста без захисту. Захист має бути комплексним: не менше двух Гільдій антишпигунів, зміцнення, звичайна і магічна Вежі, і зрозуміло, дзеркала в кожному місті. Усі ці будівлі вимагають постійного і своєчасного прокачування. Вважайте так: на Есквайрові вам вистачить будівель першого рівня (дзеркала на Есквайрові і Капітанові можна доки не будувати), на Капітанові - другого рівня, ну і так далі.

На той час коли ви станете Сюзереном в MyLands онлайн ігрі, обидві Вежі в столиці мають бути прокачані до п’ятого рівня. До речі, неймовірно, але факт - в захисті непогано виглядають Найманці, особливо у поєднанні з магічною Вежею. Сотня Найманців легко знищить в 5-7 разів більше найманців супротивника, а фірмових Найманців раси Демонів - і того більше! Тримайте їх в Притулку і діставайте за хвилину перед атакою в точно відміряних кількостях. Залишати Найманців в гарнізоні без нагляду не можна ні в якому разі.

Сьоме. Не грайте MyLands самостійно. Обмінюйтеся Руїнами з іншими гравцями, укладайте союзи з активними гравцями вашого рівня, вступіть в сильний клан або в академію при сильному клані. MyLands онлайн – цє соціальна гра.

Не вступайте в нубські клани, від них не буде ніякого проку ні з точки зору спільного виконання квестів, ні з точки зору обміну досвідом. Укладаючи союзи "дружіть" з гравцями своєї фракції (темні з темними, світлі зі світлими). Так ви зможете допомагати один одному з виконанням квестів.

Восьме. Ніколи не ходіть в напад, не прорахувавши найгірший сценарій на калькуляторі. Ніколи не втрачайте війська, це найцінніше, що у вас є в ігрі MyLands. Копіть основну армію, якщо хочете кого-небудь перемогти - намагайтеся використати Найманців.

mylands калькулятор

Дев’яте. Не витрачайте Найманців даремно. Пам'ятайте, ціна кожного найманьця 105 золотих (не рахуючи витрати Населення). Тисяча Найманців - це вже 100 тисяч золота! Перш ніж посилати Найманців в бій порахуйте, чи буде це вигідно. Адже онлайн MyLands ігра - військово-економічна, і місцями - політична стратегія! Частенько вигідніше збігати на Руїну п’ятого рівня з союзником, чим валити її самостійно, убивши декілька тисяч власних Найманців.

mylands найманці

Десяте. Ставши Сюзереном - не залишайте армію без нагляду, інакше її обов'язково знищать! Ховайте армію в Притулок або закривайте міські Ворота (нічого з Селищами не буде, в ігрі онлайн MyLands селища починають руйнуватися тільки на четверту добу). Пам'ятайте, походи на Руїни можуть бути дуже небезпечні, інші гравці можуть виявити ваші місії Провидцями, просканувавши самі Руїни, розрахувати час вашого повернення в місто і послати вам в подарунок орду Найманців. Щоб мінімізувати можливі втрати відправляйтесь в місії з добре захищеного міста, та з добре прокачаним Воскресителем. Плюс завжди тримаєте трохи ЧЖ на випадок, якщо знадобиться швидко закрити міські Ворота або купити захист.

Деякі особливо обережні гравці розраховують час виходу так, щоб до часу повернення армії, міські Ворота були вже закриті. У MyLands армія, що повертається, «просочується» в місто, а ось армія супротивника атакувати місто із закритими воротами вже не може. Якщо у Вас є свої думки на цю тему, то відписуйтесь в коментарях.