Ігра MyLands початок Частина 2

Яку армію будувати на початку гри в My Lands?

Ігра My Lands - для фарма руїн першого рівня потрібні носилки, лікарі та летючі. Ось їх будувати і треба. Нічого зайвого! Кращий варіант зосередитися на літучих, оскільки вони потрібні також для руїн другого рівня.

Носилок треба зазвичай багато, тому будуйте для них відразу дві або навіть три казарми. Зайві завжди зможете знести пізніше. Лікарі також потрібні завжди і багато. Перших 50 штук ви отримаєте за квест (вимагає чж), інших треба будувати. В ігрі My Lands бажано мати близько десяти казарм для них, але це вже коли буде друге місто. Спершу вистачить і декількох, тут вже усе залежить від ресурсів, вони дуже дорогі. Не будуйте будівлі високих рівнів - це дорого, краще побудуйте більше будівель першого рівня, місця на самому початку багато, а ресурсів мало. Коли буде навпаки - усе можна буде перебудувати. І не забувайте покращувати армію в міру можливості, вивчаючи відповідні науки.

Якщо є можливість і збираєтеся грати ігру My Lands по підписці  - відразу ж покладіть на рахунок близько 30-50 доларів, це дасть можливість:

по-перше купити підписку відразу на півроку року - це набагато вигідніше, ніж оплачувати щомісячно;

по-друге - не буде проблем з початковими квестами за чорні перли, а їх виконувати дуже важливо, вони дають хороший поштовх для розвитку;

у третіх - бажано відразу купити архітектуру за тисячу чж, це відмінно позначиться на швидкості розвитку. Відразу можу сказати, що при умілій грі в My Lands це усе дуже швидко окупитися і вже через пару місяців ви зможете вивести більше, ніж ввели.

Ну основне перерахував, але усіх питань, звичайно ж не міг розкрити у рамках однієї статті. Сподіваюся вона допоможе вам для вдалого старту. Питання прошу задавати в коментарях.