Перші кроки в ігрі My Lands

Ця статья та відео буде корисна новачкам які тільки зібрались грати в онлайн стратегію My Lands.
- реєстрація
- вибір раси

Відео не моє, знайшов в інтернеті. Будє корисне для новачків.


Перший урок присвятимо знайомству зі світом онлайн ігри My Lands і спорудимо на порожньому місці свою столицю. У цьому уроці почнемо грати в онлайн стратегію My Lands, зареєструємося, вибравши расу до душі, познайомимося нашвидку з інтерфейсом і зробимо акцент на повчальних елементах самої ігри. Час в Му Lands - дуже важливий ресурс. Ти змагаєшся зі своїми сусідами.за володіння кращими землями, хто перший, той і з'їв. :)
Отже, реєструємося, натиснувши на верхньому банері блогу . Бачимо вікно входу, вибираємо "Зареєструватися". Нам пропонують вибрати одну із чторирьох рас. В ігрі My Lands дві раси світлих ( Ельфи і Лицарі ) і дві раси темних (Темні Ельфи і Демони). Зупинимося детальніше на расових особливостях.
1)Раса Демонів. Рідний террейн - красивий вогняний пейзаж з мерехтливою лавою і вулканами, що вивергають полум'я. Демони в два рази швидше за інші раси добувають камінь, а їх найманці Демонессы мають відсотків на тридцять велику силу атаки (атакуючі юниты першої хвилі).
2)Лицарі. Столиця лицарів розташовується на Священних землях - заливні луги з літаючими аістамии, мужиками, що мирно ловлять рибу. Лицарі обожнюють золото - їх "Торгові крамниці" в три рази швидше заробляють монети. Є бонус до здобичі злаків. Склади вміщують в два рази більше ресурсів. У війську особливість у носильників - вони переносять в два рази більше награбованого добра.
3)Темні ельфи ( Дроу ) - мають перевагу в добуванні дерева і заліза. Селяться вони в Проклятих лісах - нічний примарний пейзаж, порізаний ямами і печерами. Між дерев бігають павуки, величиною з коня. Архітектура їх будинків оригінальна - полу-грибного, полу-печерного стилю. На старті Темні ельфи можуть вирватися завдяки бонусу до здобичі дерева, а на пізніших етапах зможуть добре торгувати залізом (швидкість здобичі перевершує в два рази), коли гравці стануть покращувати свої будівлі вище за 3 рівень і одягати у броню армію. Маги Дроу ефективніше за інших знижують від Магічних веж.
4)Світлі ельфи - хазяї Чарівних лісів з екзотичними деревами і величезними водоспадами. У Ельфів найшвидша здобич дерева (у два рази) - це дає їм хороший бонус на старті, коли усім потрібно велику кількість деревини. Лікарі Ельфів зціляють у бою в два рази більше юнітів.
Яку ж расу обрати? Я дивився рейтинги на різних серверах і на топових позиціях бачив представників усіх рас. Тому можна сказати, що раси в ігрі My Lands збалансовані досить добре і успіх в ігрі залежатиме від вашого стратегічного мислення, тактичних дій і часу, проведеного в ігрі і звичайно ж везіння!
На сьогодні це все, що я хотів розповісти. Залишайте свої комментарі, мені цікава Ваша думка. :)