Ігра MyLands - швидкий старт

Загальний ігровий екран

Ігровий екран ділиться на ігрову частину і панель управління.

ігра mylands

Про функціональне призначення цих елементів буде розказано нижче.

Зображення міста

ігра mylands

Починаючи грати MyLands ви стартуєте в одному з міст - Столицею Ваших майбутніх володінь. У місті вже будуть побудовані Міська Ратуша і стіна із закритими Воротами. Ну а місто, що розвивається, виглядає так:

ігра mylands

Щоб подивитися, чим в даний момент забезпечується швидкість здобичі ресурсу у володінні, можна зайти в Центральну будівлю і навести покажчик на цифру здобичі.

ігра mylands

Вільні клітини усередині міста, призначені для будівництва, а перешкоди (скелі, дерева, озера) - забираються за допомогою тераформування після вивчення відповідної науки.

Будівлі в ігрі MyLands підрозділяються на муніципальні, добуваючі, бойові, спеціальні і захисні.

ігра mylands

Приводити тут опис усіх будов не буду, оскільки, по-перше, гра передбачає спливаючі підказки по кожному з них, а по-друге, подібну інформацію можна прочитати в ігровій Енциклопедії MyLands.

 Ігра MyLands надає можливість ставити будову і поліпшення будівель в чергу (всього до 4 будівель), що є дуже корисним у разі, якщо гравцеві необхідно відлучитися, але будівництво міста переривати не хочеться.

ігра mylands

Проте саме від вибору місця і послідовності будівництва будівель в містах залежить успіх усієї військової кампанії в ігрі My Lands. У наступній частині огляду я розповім про оптимальну стратегію розвитку для кожної з рас.

Персональний підказувач (екран квестів)

Персональний підказувач - велика допомога для новачків у ігровому світі MyLands. Мудрий радник не лише викладає ази ігрового управління, але й упродовж усієї гри забезпечує гравців квестами.

ігра mylands

ігра mylands

ігра mylands

Творці ігри MyLands передбачили ненав'язливу допомогу новачкам, яка виражається в ланцюжку квестів. Простіше кажучи, виконавши один квест, ви отримуєте бонус, який допоможе у виконанні наступного квеста і так далі. Це може бути набір ресурсів, війська, прискорення досліджень і тому подібне

Окремо варто згадати про квести, які можна пройти, заплативши ресурсом Чорні Перли.

Ось приклад квестів, які пропонуються гравцям для виконання:

ігра mylands

А ось - пройдені квести, за які вже отримана обіцяна нагорода.

ігра mylands

І провалений квест.

ігра mylands

Деякі квести в MyLands зручніше виконувати на пару з союзником або за допомогою гільдії, яка об'єднує до двох десятків гравців.

Карта, ринкові стосунки

ігра mylands

Жовтими крапками на карті позначені міста і володіння гравця. Праворуч від карти знаходяться елементи навігації.

Ігровий світ MyLands кожного з серверів складається з більше, ніж 1500 (півтора тисяч) королівств, кожне з яких має по 63 ігрових клітини, на яких будуються міста, розігруються битви за зовнішні володіння (шахти, кар'єри, копальні), з'являються руїни. (для особливо допитливих, точні числа: кожен сервер має 1606 королівств і 101 178 клітин для розвитку відповідно).

ігра mylands

Кожне королівство My Lands ігри в довільній формі складається з різних типів територій - від гір і степів, до мертвих земель і проклятих лісів, причому кожен тип території має свої бонуси і дисбонусы.

ігра mylands

Ринкові стосунки (як показує досвід ігри MyLands ) можуть складатися абсолютно по-різному - це залежить не лише від координат, в яких знаходиться місто гравця, але і від рівня розвитку навколишніх міст, керованих іншими гравцями, а також міри просунутості наукових досліджень.

ігра mylands

Оскільки кожна раса має свої власні бонуси в здобичі ресурсів, торгувати - вигідно, більше того - у ряді випадків це просто необхідно. Ринок передбачає певний ціновий діапазон, у рамках якого може коливатися вартість ресурсів, що придбаються і реалізовуються.

Окрім купівлі-продажу основних ігрових ресурсів, Ринок передбачає можливість проведення Аукціонів, на яких за ігрові ресурси отримується спеціальний ресурс, - Чорні Перли, які є універсальною ігровою валютою, і які, - увага - можна конвертувати в грошові кошти і вивести з гри MyLands.