Ігра MyLands початок Частина 1

 Ця стаття присвячена виключно першим дням ігри MyLands, тому навряд чи буде цікава тим, хто вже грає. Отже, з чого розпочати?

 Ігровий процес на самому початку MyLands онлайн побудований дуже вдало, викликаючи прихильність до себе гравця, щоб він не розгубився від різноманіття можливостей. Відмінно допомагає помічник, який роздає квести. Тобто, з одного боку усе зрозуміло, виконуй собі квести, з іншого - є деякі типові помилки, уникнувши які можна прискорити свій розвиток...
 Перше - виконуємо квести, нічого зайвого будувати не треба ні в якому разі, це загальмує розвиток. За квести на самому початку MyLands ігри дають ресурси, які дуже згодяться для розвитку. Побоюватися доки нікого, ворота закриті, а після їх відкриття на захист вашого міста прийде армія Древніх.

 Друге - якнайскоріше постарайтеся вивчити науку "коміра", оскільки забудова селищ дасть дуже хороший стрибок в розвитку.

Які ж будівлі треба побудувати в MaLands спершу?

 По квестам треба побудувати два житла, три лабораторії, дві каменоломні, три лісопилки і дві торгових крамниці. Крім того буде квест на поліпшення будівель, а там потрібне третє житло. Покращувати по цьому квесту, окрім житла краще всього ті будови, на які у вас расовий бонус, інші непотрібно, їх все одно треба буде потім зносити.

 Отже, окрім цих будівель в ігрі MyLands online  я раджу побудувати ще декілька лабораторій, забудувати вільні родовища каменю каменоломнями першого рівня, лабораторії по можливості підвищити до другого рівня. Наука дуже важлива на самому початку гри, оскільки треба якнайскоріше отримати можливість досліджувати довкілля і вивчити колонізацію. Крім того можна побудувати ще декілька будівль, в перспективі для міста потрібні будуть близько 10-12 штук.

 На самому початку в online MyLands по квестам ви отримуватимете армію. Забирати її відразу не завжди вигідно. Беріть тільки те, що треба в данний момент. Зайва армія споживає золото і підвищує зовсім непотрібний нам рейтинг. Треба відтягувати підвищення звання як можна довше, щоб не втрачати можливості фармити дрібні руїни.

В другій частині я продовжу опис перших кроків в ігрі MyLands. Якщо Ви маєте що добавити до ціеї статті, будь ласка залишайте свої думки в коментарях.